Papegaaien


kanarie.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Papegaaien
Dcaweb
Huisvesting. dca huisvesting van vogels
http://www.dcaweb.nl/Home/DierInfo/Vogels/Huisvesting.aspx

Dieren
Grote vogelkooi nieuw parkiet kanarie papegaai kopen | kanaries. nu ► grote vogelkooi nieuw parkiet kanarie papegaai ◄ kopen in kanaries dieren regio eindhoven: vogelkooi/parkietenkooi/kanariekooi/papagaaienkooi ni euw in doos ruime comp
http://dieren.aanbodpagina.nl/grote-vogelkooi-nieuw-parkiet-kanarie-papegaai

Fluffies
Kanaries - algemene verzorging van papegaaien en parkieten
http://www.fluffies.org/nl/algemene-verzorging-van-papegaaien-en-parkieten_kanaries-vt16746.html

Kliniekvoorvogels
Zaadmengsels geen papegaaienvoer en geen kanarievoer. de kliniek voor vogels in meppel is een dierenkliniek die zich volledig heeft toegelegd op het onderzoeken, het behandelen en het geven van adviezen op het gebied van vogels. via de website wordt vooral voorlichting en informatie gegeven.
http://www.kliniekvoorvogels.nl/publications.asp?RelatieID=88&PublicatieID=111&lang=0&title=Waarom%20geen%20zaadmengsels!!??

Kopen
301 moved permanently
http://kopen.thuisvergelijken.nl/vogel-voedingssupplementen-kopen

Pettoday
Pettoday.nl: alles voor uw parkiet, kanarie, papegaai en meer snel en voordelig in huis!. bij pettoday.nl vindt u alle topmerken voer, snacks, zaden, kooien, bodembedekking, voerbakken, zitstokken en meer voor uw vogel tegen een zeer scherpe prijs.
http://pettoday.nl/vogels.html

Tweedehands
Advertentie verwijderd | tweedehands.nl
http://www.tweedehands.nl/dieren-toebehoren/dierenaccessoires-materiaal/parkieten/voli%C3%A8re-bird-cage-kooi-parkiet-127939381.html?sort=datum&p=all&list_cat=parkiet

Vogelarena
Vogel forum - vogelarena - kanaries papegaaien - pagina 1
http://www.vogelarena.com/forum/forum_read.php?id=7112&recordnum=0

Vogelartikelenwebshop
Vogelartikelenwebshop
http://www.vogelartikelenwebshop.nl/nl/tags/bogena

Gerelateerd
 • Geslaagde avond van Ernst en Luim
 • Hartverscheurende tekeningen van kinderen die op de vlucht..
  Hartverscheurende tekeningen van kinderen die op de vlucht zijn - wel.nl
 • Wie heeft de mooiste vogel van het land?
  Bijna 23.000 vogels uit 21 verschillende landen doen mee aan de wereldkampioenschappen in de Autotron Rosmalen.
 • Uitslagen vogeltentoonstelling ECKEV
  -
 • 'Koperprijs goede graadmeter voor wereldeconomie'
  Dieven duiken op het koper van spoorlijnen vanwege de gunstige prijs die ze er op de zwarte markt voor krijgen. Economen zien het metaal in toenemende mate als graadmeter voor de bedrijvigheid in de wereldeconomie.
 • Geel als een kanarie maar met 'groene' aandrijflijn
  Onder het label MILA, een afkorting voor Magna Innovation Leightweight Auto, demonstreert het Oostenrijkse bedrijf Magna-Steyr om de paar jaar een studiemodel. In Genve begin maart onthult de onderneming deze MILA Plus: een kanariegele sportwagen met een 'groene' aandrijflijn.
 • 'Show geven kost punten'
  Voor het eerst sinds 13 augustus pakte STVV gn volle buit op Stayen. Ferrera leek andermaal zijn gram te halen na een rake wissel, maar in de slotfase ga...
 • Noordpool ijsvrij?
  De kanarie in de kolenmijn is nog springlevend. Zoals mijn trouwe lezers bekend is, wordt het oppervlakte-drijfijs op de Noordpool door aanhangers van de menselijke broeikashypothese (AGW = 'Anthropogenic Global Warming') vaak beschouwd als de ?kanarie in de kolenmijn?, in die zin dat de afname van dit oppervlak gedurende laatste jaren, met een dieptepunt in?
 • Vogeltentoonstelling in hotel De Klok
  WldNet nieuws - Ook dit jaar heeft volirevereniging De Woudzangers weer een vogeltentoonstelling in de zaal van Hotel De Klok te Harkema georganiseerd. Dit keer waren 557 vogels ingeschreven die door de 8 keurmeesters van de NBvV vakkundig werden gekeurd. Het was een moeilijke klus om de kampioenen aan te wijzen, want de kwaliteit van de vogels was hoog maar toch zijn de keurmeesters er met hun vakkennis uitgekomen. AT Vissia uit Burum werd TT kampioen en ook verzilverde hij de Acicultura beker met de 5 beste vogels van de tentoonstelling. Verder werd hij nog kampioen bij de parkieten met een stel roodruggen. Er gingen nog titels naar M. Oppedijk uit Kollum met een Japanse meeuw. Hiermee won hij ook het bondskruis. Bij de Gould amadines was R. Kempenaar uit Zwaagwesteinde de beste. De zebravinken kampioen kwam uit Harkema, namelijk J. Andringa. Verder was er een titel voor J van Hijum uit Zwaagwesteinde. De Agaporniden kampioen uit Hallum, Y.P. Terpstra. Ook ging een kampioensprijs...
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
9 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal